Medicatieveiligheid in de tandheelkunde

Medicatieveiligheid in de tandheelkunde

Insight Pharma Services ontwikkelt services en applicaties op het gebied van veilig en verantwoord medicijngebruik door en voor patiënten.

Het meamedica platform is het grootste Europese platform op het gebied van medicijnervaringen. Het meamedica platform biedt medicijngebruikers de mogelijkheid zijn/haar ervaringen te delen en te leren van ervaringen van anderen. Tevens biedt het platform patiënten functionaliteiten om bewust bezig te zijn met gezondheid. Alle achtergelaten ervaringen komen pas na controle, onder verantwoordelijkheid van een apotheker, op het platform; dit om de kwaliteit van het platform te kunnen waarborgen.

Inmiddels zijn hier al ruim 100.000 ervaringen te vinden. Meer dan 12M patiënten per jaar maken gebruik van dit platform. De data die op het meamedica platform verzameld wordt, wordt voor onderzoeksdoeleinden, analyses en applicaties ingezet.

Meamedica in de Wereld Verenigde Staten Verenigde Staten Verenigde Staten Brazilië Nederlands België Zwitserland Oostenrijk Duitsland Verenigd Koninkrijk Frankrijk Italië Spanje Portugal