Medicatieveiligheid in de tandheelkunde

Medicatieveiligheid in de tandheelkunde

meamedica|dental for Windows

Vanaf nu kunnen alle praktijken met meamedica|dental aan de slag: via een in het TIS geintegreerde versie of via onze stand-alone desktop applicatie voor Windows.

Hoe kan ik de Windows desktop applicatie gebruiken?

Installatie

 1. Ga naar de meamedica|dental installatiepagina
 2. Klik op "Install", bevestig het downloaden
 3. Klik op het gedownloade bestand en om door te gaan met de installatie, klik op "More info" en vervolgens op "Run anyway”
  Let op: elke waarschuwing die u krijgt tijdens het downloaden en de Windows-waarschuwingen tijdens installatie zijn op dit moment nog verwacht. De installatie is gewoon veilig.
Klik hier om de instructiefilm te zien.

Activatie

 1. Nadat de installatie voltooid is, wordt meamedica|dental voor Windows geopend.
 2. Kies in de app de optie “Tandartspraktijk activeren” en vul de praktijk-AGB-code, naam en e-mailadres in (dit e-mailadres wordt gebruikt als beheerdersaccount)
 3. Na activering van de tandartspraktijk ontvangt u een e-mail op het opgegeven e-mailadres. Deze e-mail heeft een link om het e-mailadres te valideren en het beheerdersaccount te activeren. Klik op deze link.
  (Let op: als de e-mail niet in de Inbox staat, controleer dan de Spam map. Om de link klikbaar te maken zult u de e-mail eerst naar de Inbox moeten verplaatsen.)
 4. De link leidt u naar een pagina op de meamedica|dental website waar u de naam van de wettelijke vertegenwoordiger van de tandartspraktijk moet invullen en de Algemene Voorwaarden moet accepteren.
 5. Na het accepteren van de Algemene Voorwaarden ontvangt u een nieuwe e-mail met de inloggegevens van het beheerdersaccount.
 6. Vanaf dit moment is uw tandartspraktijk actief in ons systeem.
Klik hier om de instructiefilm te zien.

Updates

Updates van de applicatie kunnen eenvoudig worden gedaan door op de optie “Over ons”, en vervolgens op de knop "Controleren op updates" te klikken.

Klik hier om de instructiefilm te zien.

Registratie van zorgverleners

Na de tandartspraktijk activatie kunt u de optie "Zorgverlener Registreren" gebruiken om uw team in ons systeem te registreren.

Klik hier om de instructiefilm te zien.

Registratie van patiënten

Na de tandartspraktijk activatie kunt u de optie "Aanmaken Patiënt" gebruiken om uw patiënten in ons systeem te registreren.

Klik hier om de instructiefilm te zien.

Patiënten uitnodigen

Na het registreren van een patiënt in ons systeem is het mogelijk om die patiënt uit te nodigen om een account aan te maken in mijnmedicijn.nl.

Klik hier om de instructiefilm te zien.

Gebruik van meamedica|dental tijdens de behandeling van een patiënt

Deze korte demo's laten zien hoe u meamedica|dental kunt gebruiken tijdens de behandeling van een patiënt:


Toegang tot de patiëntenkaart

Een anamnese invullen

Het medicijngebruik van de patiënt invullen